Mobitel: 040 529 850
E-mail: info@apolonijaklancar.si
Sledite mi na Facebooku

Knjiga POZOR(NOST)!  

20. septembra 2019 je izšla moja 2. knjiga: POZOR(NOST)! Za starše in učitelje. Poljudno razlaga, kaj je pozornost. V zgodbah opiše, kako jo je mogoče učinkovito izboljšati, kakšen vpliv ima na vedenje otroka in vsakdan vsakega izmed nas. Delo je formata A5, trda vezava, ima 204 strani. Stane 24 €. Naročila na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Navedite plačnika, poštni naslov in število izvodov. Poštnina je 2,50 €. Platnice, kazalo, mnenja in uvod si lahko ogledate tukajKnjižnice imate na vse moje knjige 20% rabat + poštnina. Naročila na: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Na predstavitvi na šoli, v knjižnici ali društvu velja popust - POZOR(NOST)! stane 20 €, Vsi moji otroci in njihove mame pa 35 €. Kontakt za predstavitve in predavanja This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

PozornostSpredaj

  PozornostZadaj

Urnik svetovanja  

Preproga

URNIK: velja od 1. oktobra 2019 do 29. maja 2020. Urnik (klikni). Termine dogovarjamo samo preko e-maila. 

NAROČANJE: Prosim, najprej preberite VSE v zavihkih Učne težave in Svetovanje. Tako boste dobili predstavo o tem, kakšne vrste pomoči izvajam in kako ta deluje. Če vam tak način ustreza in ste pripravljeni redno delati, si natančno preberite Navodila (klikni). Potem mi prosim pošljite mail, v katerem poveste, da ste si že prebrali moje spletne vsebine, se strinjate z njimi, kratko opišite svojo težavo in prosite za vprašalnik.

Toplo priporočam, da preberete tudi prvoosebno izpoved dečka s posebnimi potrebami - Zakaj skačem? Knjigo najdete v knjigarni, svoji knjižnici, prvih 36 strani pa lahko preberete na tej povezavi.

Knjiga Vsi moji otroci in njihove mame  

Maja 2018 je izšel moj avtobiografski roman Vsi moji otroci in njihove mame. Govori o mojem delu z otroki s posebnimi potrebami. Knjiga je formata C4, trda vezava, obsega 132 strani, vsebuje tudi ilustracije in pesmi. Pisana je v obliki devetih zgodb. Strokovne vsebine - vzroke posebnih potreb in obliko pomoči na osnovi gibanja - predstavi v poljudnem jeziku.

NAKUP: Ob naročilu na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. knjiga stane samo 35 €. Navedite plačnika, število izvodov in naslov. Na predstavitvi na šoli, v knjižnici ali društvu je tudi 20% popust - knjiga stane 35 €.  Knjižnice: imate 20% rabat + poštnina. Naročila na: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

   VlastaOcena            Naslovnica          PlatnicaZadaj

Obvestilo o piškotkih

Soliris.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.