Mobitel: 040 529 850
E-mail: info@apolonijaklancar.si
Sledite mi na Facebooku

Kontakt 

URNIK: velja od 1. oktobra 2019 do 29. maja 2020. Urnik (klikni). Termine dogovarjamo samo preko e-maila. 

NAROČANJE: Prosim, najprej preberite VSE v zavihkih Učne težave in Svetovanje. Tako boste dobili predstavo o tem, kakšne vrste pomoči izvajam in kako ta deluje. Če vam tak način ustreza in ste pripravljeni redno delati, si natančno preberite Navodila (klikni). Ko mi potem pošljete mail, v katerem kratko opišete svojo težavo, prosite še za vprašalnik. Klice sprejemam dopoldne od 10h do 12h. Če se ne oglasim, prosim pošljite mail. O svojem delu sem napisala avtobiografski roman. Krajše prispevke najdete na mojem spletu in FB profilu.

20. septembra 2019 je izšla moja 2. knjiga: POZOR(NOST)! Za starše in učitelje. Poljudno razlaga, kaj je pozornost. V zgodbah opiše, kako jo je mogoče učinkovito izboljšati, kakšen vpliv ima na vedenje otroka in vsakdan vsakega izmed nas. Delo je formata A5, trda vezava, ima 204 strani. Stane 24 €. Naročila na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Navedite plačnika, poštni naslov in število izvodov. Poštnina je 2,50 €. Platnice, kazalo, mnenja in uvod si lahko ogledate tukajKnjižnice imate na vse moje knjige 20% rabat + poštnina. Naročila na: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Na predstavitvi na šoli, v knjižnici ali društvu velja popust - POZOR(NOST)! stane 20 €, Vsi moji otroci in njihove mame pa 35 €. Kontakt za predstavitve in predavanja This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Naslovnica

     PozornostSpredaj    PozornostZadaj 

Knjiga2019

VIZIJA: Želim pomagati otrokom s posebnimi potrebami in njihovim družinam. Pomoč poteka preko individualnih svetovanj. Na njih stranke naučimo vaj, ki jih kot (samo)pomoč izvajajo doma. Vse vaje maksimalno prilagodimo posamezniku. Pomoč je celostna: upošteva, da razvoj poteka hkrati na telesnem, čustvenem in kognitivnem področju. Znanje strankam ostane, tudi ko ne prihajajo več na svetovanja.

Poslovni prostori podjetja so v centru Žirov, v 2. nadstropju velike rumene stavbe Zadružnega doma in SPAR-a, poleg sejne sobe podjetja M-Sora. Vhod v stavbo je med otroško trgovino Kahlica in SPAR-om, pred njo pa je veliko parkirišče, kjer lahko brezplačno parkirate do 2 uri - s parkirno uro v avtu.

Osnovni podatki o podjetju:

Apolonija Klančar s.p., izobraževanje, prevajanje in svetovanje

Poslovni prostori: Trg svobode 2, 4226 Žiri

Matična številka: 6734006000

Davčna številka: 53148681

TR na Banki Koper: SI 56 10100-0054954472
Nismo zavezanec za DDV!

    

miza        stena

prostor3

 Vhod

Obvestilo o piškotkih

Soliris.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.