Mobitel: 040 529 850
E-mail: info@apolonijaklancar.si
Sledite mi na Facebooku

Kontakt 


URNIK poletje 2019: velja od 2. julija do 29. avgusta. Urnik (klikni) . Termine dogovarjamo samo preko e-maila. 

NAROČANJE: Prosim, najprej preberite VSE v zavihkih Učne težave in Svetovanje. Tako boste dobili predstavo o tem, kakšne vrste pomoči izvajam in kako ta deluje. Če vam tak način ustreza in ste pripravljeni redno delati, si natančno preberite Navodila (klikni). Ko mi potem pošljete mail, v katerem kratko opišete svojo težavo, dobite vprašalnik.

 Klice sprejemam dopoldne od 10h do 12h. Če se ne oglasim, prosim pošljite mail. O svojem delu sem napisala avtobiografski roman.

Naslovnica

VIZIJA: Želim pomagati otrokom s posebnimi potrebami in njihovim družinam. Pomoč poteka preko individualnih svetovanj. Na njih stranke naučimo vaj, ki jih kot (samo)pomoč izvajajo doma. Vse vaje maksimalno prilagodimo posamezniku. Pomoč je celostna: upošteva, da razvoj poteka hkrati na telesnem, čustvenem in kognitivnem področju. Znanje strankam ostane, tudi ko ne prihajajo več na svetovanja.

Poslovni prostori podjetja so v centru Žirov, v 2. nadstropju velike rumene stavbe Zadružnega doma in SPAR-a, poleg sejne sobe podjetja M-Sora. Vhod v stavbo je med otroško trgovino Kahlica in SPAR-om, pred njo pa je veliko parkirišče, kjer lahko brezplačno parkirate do 2 uri - s parkirno uro v avtu.

Osnovni podatki o podjetju:

Apolonija Klančar s.p., izobraževanje, prevajanje in svetovanje

Poslovni prostori: Trg svobode 2, 4226 Žiri

Matična številka: 6734006000

Davčna številka: 53148681

TR na Banki Koper: SI 56 10100-0054954472
Nismo davčni zavezanec!

  

Obvestilo o piškotkih

Soliris.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.