Mobitel: 040 529 850
E-mail: info@apolonijaklancar.si
Sledite mi na Facebooku

Izobrazba  

GlavaenskeApolonija je...

končala gimnazijo v Kranju (naravoslovno-matematična tehnologija; smer: uporabna matematika in računalništvo).

profesorica latinščine in diplomirana anglistka – prevajalka.

magistrirala in doktorirala na Filozofski fakulteti v Ljubljani.

leta 2005 pridobila diplomo Montessori združenja v Aachnu ter naziv Montessori pedagoginja.

opravila 10 izobraževanj s področja edukacijske kineziologije: Dominantnost profilov; Brain Gym 101; Dotik za zdravje; Double Doodle Play; Seven Dimensions of Intelligence; Physiological Basis of Edu-K in Depth; The Dominance Factor; Visioncircles; Brain Gym za delo z ljudmi s posebnimi potrebami; Inštruktorski tečaj za delo z ljudmi s posebnimi potrebami.

20 izobraževanj s področja MNRI® integracije refleksov po metodi dr. Svetlane Masgutove: Integracija vseživljenjskih refleksov; Taktilna integracija; Proprioceptivna in kognitivna integracija; Integracija obraznih in govornih refleksov 1; Integracija posturalnih in dinamičnih refleksov 2x; Arhetipska gibanja 2x; Integracija refleksov pri otrocih s posebnimi potrebami; Integracija vidnih in slušnih refleksov; IPET taktilna integracija; Integracija refleksov zgornjih okončin; Integracija refleksov pri postravmatski stresni motnji; Integracija obraznih in govornih refleksov 2; IPET integracija dinamičnih in posturalnih refleksov; stresni hormoni; nevrostrukturalna integracija; integracija refleksov za nosečnice in dojenčke; nevrotaktilna, primarno motorična in refleksna integracija; MNRI protokoli za disleksijo.

Opravila je izobraževanje EFT 1., 2. in 3; Blomberg ritmično gibanje 1, 2 in za disleksijo ter Theta Healing - Basic DNA.

Obvestilo o piškotkih

Soliris.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.